MSI 3070 Suprim modeli nasıldır?

Bütçe
7500

1FPS

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar yakın zamanda 3070 almayı planlıyorum, aklımda Palit 3070 GameRock OC modeli vardı ama onunda stokları tükendi. Vatan'da gezinirken MSI 3070 Suprim geleceğini fark ettim ve fiyatı da garip geldi, sonuçta MSI'ın en tepe modeli fabrikasyon OC'lu geliyor ve Gaming X Trio bile 7250 TL iken fiyatını 7400 yazmışlar. Sizce bu fiyatta mı gelir ürün yoksa bulduğum yerde Palit veya Gaming X Trio alıp geçmeli miyim? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Suprim oldukça şık ve soğutma bağlamında son derece başarılı bir model. Fakat işin odağı sadece performanssa çok fiyat biçmenize gerek yok. Palit'te sizi çok güzel taşır.
Hocam zaten şimdi fark ettim uyanık Vatan PC çalışanları kartları önceden stoklamış, bizede Palit almak kalır...

Hepsi VATAN BİLGİSAYAR faturalı ama ürün daha satışta bile değil.

En ucuz RTX 3070 neyse onu alın SUPRIM'e vereceğiniz para 3080 fiyatı resmen ve diğer marka modellerden en fazla 2-3 fps fazla alıcaksınız, kartın ederi maximum 6500 fazlasını vermek gereksizdir ayrıca satarkende zarar ederseniz çünkü 5500 ve 6000 arası çok alan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…