MSI 3070 Suprim X ile madencilik yapılmalı mı?

Sirri0101

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar nihayet ekran kartını Vatan da buldum ve satın alabildim. Şimdi size bir sorum olacak tamamen bilmediğimden soruyorum. MSI 3070 Suprim X modeliyle ( tek ekran kartıyla ) hobi olarak mining yapsam yani PC kullanmadığım zamanlar mining yapsam kazanç elde eder miyim? Daha doğrusu zarara düşmeden elektrik faturasının fazla gelmesi gibi vs kazanç elde edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• FD9FED4B-1ECA-4634-852A-4786BA056490.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzgün ayarlarla yapılır kazanç da sağlar ama 1-2 saat açık bırakarak kazanç sağlayamazsınız pek fazla belki günde 1 somun ekmek bedavaya gelir.

3070'in yaklaşık 60-65 Mh/s kazım gücü var ETH için. Günde yaklaşık $4 getirisi olur (7/24 çalıştığında). Gerisini siz hesaplayın.

3070'in yaklaşık 60-65 Mh/s kazım gücü var ETH için. Günde yaklaşık $4 getirisi olur (7/24 çalıştığında). Gerisini siz hesaplayın.
1.044 TL Falan Yapıyor Elektrik + Ekran Kartı Ömrünün Kısalması Vs Değmez Gibi O Zaman

Güle güle kullan ayıptır sorması ne kadara aldın. Bana bir tane lazım. 3080 var aklımda. Almışken senin ekran kartının fiyatını öğreneyim dedim.

Güle güle kullan ayıptır sorması ne kadara aldın. Bana bir tane lazım. 3080 var aklımda. Almışken senin ekran kartının fiyatını öğreneyim dedim.
Teşekkür ederim daha iyisi size olsun .Ben Anakart Kasa İşlemci Ve Rami Vatanbilgisayardan Aldım. O Yüzden İndirimim Oldu . Normal Fiyatı 16.043 TL 12.850 TL Ye Aldım Fakat Sistemden Sisteme İndirim Oranın Değişiyormuş Topladığım Sistem Diğer Konularda Var Ordan Bakabilirsin.

Ben sandım tek satın aldın. Güle güle kullan.

Tek Satın Aldım Ama Şöyle Tek 2-3 Ay Önce Sistem Topladım Ekran Kartı Yoktu Henüz Yeni Alabildim . Yani özetle evet tekli satışları yok.

1.044 TL Falan Yapıyor Elektrik + Ekran Kartı Ömrünün Kısalması Vs Değmez Gibi O Zaman
Ekran kartının ömrünün azalması için senelerce mining yapman gerek. En fazla ekran kartının fanlarının ömrü kısalır, onun dışında sıkıntı olmaz.

Getiri olarak 1000 küsür lira yapıyor şu anki kurla. Elektriğin kw/h'i şu an 91 kuruş yani saatte 1000W elektrik harcarsanız 91 kuruş ödüyorsunuz. 3070 gerekli ayarlarla birlikte ortalama 120W çalışır muhtemelen, bu da 24 saatte 2880W elektrik yapar yani yaklaşık 2,6 lira yapıyor günlük elektrik masrafı, ayda düz hesapla 80 lira diyebilirsiniz ancak siz 7/24 çalıştırmayacağınızı söylediniz bu yüzden size 30-50 lira arası bir yansıma olur diyebilirim. Bence eğer günde 2-3 saat oyun oynuyorsanız ve geri kalan saatlerde pc boşta yatıyorsa yapmaya değer üstüne redditten ayar vs bakarsanız en verimli şekilde çalıştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…