MSI 31.5'' G321CU 144 Hz vs Gigabyte M32U 31,5" IPS 144 Hz vs Dell G3223Q 32 144 Hz

ughilus

Hectopat
Daha fazla  
Bende Dell ve Msi mag323upf arasinda kaldim rtings ve bezeri yerlerdeki incelemelere bakinca bu 3 model arasinda benim tercihim dell olurdu

Hocam sizce 32 inç çok mu büyük olur 28 mi almalıyım bende şu anda 24 inç var.

Online oyun ağırlıklı oynuyorsan alınmaz gözü oynatmaktan çok yorar ama genel kullanıyorsan sırıtmaz. Ana monitörüm Neo G7 32" 2. ekran olarak da CR 50 27" kullanıyorum.

Online oyun ağırlıklı oynuyorsan alınmaz gözü oynatmaktan çok yorar ama genel kullanıyorsan sırıtmaz. Ana monitörüm Neo G7 32" 2. ekran olarak da CR 50 27" kullanıyorum.

Hocam selam, mesajlaşma olmadığı için buradan yazabiliyorum.

Neo G7 almayı düşünüyorum tabisye eder misin? Scanlines var mı? Blooming çok fazla var mı? Bir de ekran kartın nedir acaba 3080 Ti yeter ki 4K için.

Geç cevabım için kusura bakma 4K için tavsiyem 4000 serisi bir ekran kartı olur. Bende 4080 var. Tavsiye ederim. Görüntü kalitesi muazzam. Sadece Full siyah ekrandan beyaz bir ekrana geçerken bazen titreme oluyor benden mi kaynaklı yoksa genel mi bilmiyorum ama ben gayet memnunum.
Ha bu arada bu monitörden 2060 4K orta ayarda DLSS açık RDR2 bitirdim. Yani ekran kartı biraz sana bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…