MSI 31.5" Optix MAG322CQR alınır mı?

Eren Ulusoy 06

Kilopat
Merhabalar. Bir sistem topladım ve almadığım sadece monitör kaldı. Özellik olarak 31.5 inç G-Sync açabileceğim 2K 1ms VA panel HDR özelliği olan, DP çıkışı olan 144 veya 165Hz bir monitör bakıyordum. Vatan'da 4626 TL olan ( MSI Optix MAG322CQR WQHD 31.5'' 165Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ) ve internette en ucuz 3600 TL'lere bulabildiğim bu monitör şu an İtopya'da 3149 TL'ye satışta. Sizce alınır mı? Önerileriniz nelerdir? Bu arada indirimin bitmesine yaklaşık 2 saat kaldı.
Monitörün İtopya linki: ( MSI 31.5" OPTIX MAG322CQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Ready RGB WQHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA )

Merak edenler için sistemim:
Ekran kartı: RTX3070.
RAM: G.Skill 3600MHz 16x2 CL 18 DDR4.
PSU: Corsair RM850X beyaz.
SSD: Samsung 970 Evo 1 TB M.2 SSD.
Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 mesh beyaz.
İşlemci: Ryzen 7 3700X.
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Wi-Fi.

FPS oyunları oynuyorsanız 31.5" oldukça büyük. Önerim 27" olur. Hikaye veya spor oyunları için ise iyi bir boyut.

Hikaye tarzı oyunları daha çok oynuyorum. Aynı zamanda kodlama yapacağım için ve film izleyeceğim için ekranın büyük olmasını tercih ettim.
Öyleyse oldukça iyi bir modeldir. Bulduğunuz fiyat da iyi. Hayırlı olsun.

Şans işi, her marka ve modelde olan bir risk, çıkarsa değiştirirler.

Bazı konularda İtopya'dan alınan ve ölü piksel çıkan monitörlerin iadesinde kabul etmediklerini gördüm. Açıkçası zorluk çıkartırlar ise hakem heyeti vs. uğraşabilecek durumum yok. O yüzden önemli bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…