MSI 5500 XT 8 GB Gaming X nasıldır?

Vuralemre

Hectopat
Daha fazla  
Bugün itibarıyla zorla buldum ve aldım 2800 - 100 puan 2700E.
Ares pahası evet. Ama kart yok piyasada. Büyük kartlar 4 5 6 bin TL civarında. O kadar bütçem yok. Olsa da kart yok.

PCI4.0 desteği var bir de yeni teknoloji bir kart. Oyuncu değil ofisciyim bazen akşamları PUBG atabilirim. O zaman akicı oyun isterim tabii. CoD, GTA yükleyince normal alıcı oynayabilmem lazım

Gönül isterdi ki 5700XT al ama yok işte. Pişman olur muyum sizce? Mech modelinin frekans düşük, ışıklandırma yok, bir de ısınma sorunu var diye almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, hayırlı olsun. Dediğiniz oyunları akıcı şekilde oynatır. Gaming X serisi iyidir.

Sagolun cevaplar için .. kronik sorunlu birkart almak istemezdim açıkçası bu yüzden danışmak istedim..

Pekala ofis işleri icin curved ekran alinir mı? Internette dolaşırken , photoshop ya da normal windows görevleri esnasında curved ekran beni uzer mı?

Curved ekranda bir defa olsun oynamak yıllardır hayalimdi bu nedenle soruyorum, ofis işleri yapılır mı curved ekranla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…