MSI 5500XT 4GB Mech nasıldır?

4GB olan model çok iyi değil hocam.
Eğer ekran kartı VRAM'inin değerli olduğu oyunlar oynanacaksa 8GB tercih edilebilir. Onun dışında kötü bir yanı yok. 🤭
AMD pişmanlıktır direkt.
5500XT alınabilir. Yanlış hatırlamıyorsam Recep Baltaş AMD çalışanlarının biriyle konuştuğunda en sorunsuz modelin 5500XT olduğunu söylemişti çalışan.

En son güncelleme ile FPS arttığı deniliyor. Doğru mudur?
8 GB olan sapphire markasını 1900 e almıştım 3 hafta önce indirimli. Bence 8 lik tercih edin
Neden? 4GB ile 8GB arasında fark yok ki? Sadece VRAM daha fazla o da boş benim için.

En son güncelleme ile FPS arttığı deniliyor. Doğru mudur?
Biraz.
Eğer ekran kartı VRAM'inin değerli olduğu oyunlar oynanacaksa 8GB tercih edilebilir. Onun dışında kötü bir yanı yok. 🤭

5500XT alınabilir. Yanlış hatırlamıyorsam Recep Baltaş AMD çalışanlarının biriyle konuştuğunda en sorunsuz modelin 5500XT olduğunu söylemişti çalışan.
Ben de öyle düşünüyorum ama 1650S ile hemen hemen aynı fiyatları bana daha mantıklı geliyor 1650S almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı