MSI 5700 Mech GP OC ederi nedir?

Bütçe
bilinmiyor

batucebeci

Hectopat
Merhabalar, elimde "MSI" markasının "5700 Mech GP OC" ekran kartı var. Kart temmuz 2020 de alındı. Neredeyse hiç kullanılmadı. İnternette satış fiyatı aradım lakin bulamadım. Sahibinden.com'da 11.000₺, 12.000₺ civarlarında gördüm. Bunun ederi nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hayırlı akşamlar

Dosya Ekleri

• a1a1.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 34
Benim kartın aynısı. Keşke ikincisi de olsa yanında alacak olan varsa haberi olsun bellek sıcaklığı çok yüksek oluyor mining yaparken. Mh değeri de modsuz PhoenixMiner ile 53.7 mh maximum.

Ederi 4000 ve ben talibim
9bin teklif geldi .d
2. el 5700XT fiyatlarına bakın, onlardan bir tık ucuza koyun.
%kaç fark vardır aralarında
Benim kartın aynısı. Keşke ikincisi de olsa yanında alacak olan varsa haberi olsun bellek sıcaklığı çok yüksek oluyor mining yaparken. Mh değeri de modsuz PhoenixMiner ile 53.7 mh maximum.
mining yapmayı da düşündümde getirisi nedir kartın aylık

9bin teklif geldi. D

%Kaç fark vardır aralarında

Mining yapmayı da düşündümde getirisi nedir kartın aylık

0.0010 - 0.0011 ETH arası günlük şu an. Aylar önce başlasaydın çok uygun zamandı. Şimdi başlamak pek mantıklı gibi gelmiyor bana ama yapılabilir sabırlı biriysen. Sürekli kazanç düşüyor gün geçtikçe. Eğer paraya ihtiyacın varsa 9000 veya üzerine satmalısın ihtiyaçlarını karşılamak için. O zaman kartı aldığın paranın kat kat üzerini kazanmış olacaksın.

Son düzenleme:
ben aslında 11.000₺ ye satabilirsem ihtiyacım olan şeyi alabilirim. Ama satabilir miyim onu bilmiyorum

Dediğinize göre aylık ortalama 850₺ kazanç oluyor. Elektrik faturasına ne kadar yansıma oluyor peki?
Bu kartın mining potansiyeli güzel olduğu için satabilme ihtimalin yüksek.
bende öyle düşünüyorum. Umarım satabilirim. Zaten 11.000₺ nin aşağısına satarsam parayı almamın bir anlamı olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…