P PwnageSkillz Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 37 12 Haziran 2020 #1 Merhaba, ikisi arasinda kaldim fiyat ayni hangisini secmeliyim fazla isinmama ve Full performans acisindan? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Merhaba, ikisi arasinda kaldim fiyat ayni hangisini secmeliyim fazla isinmama ve Full performans acisindan?
Can Kuyucu Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3600X - RTX 2070 SUPER - 16 GB RAM - 400GB SSD - ASUS VG259QM 280 HZ 1 MS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2020 #2 PwnageSkillz dedi: Merhaba, ikisi arasinda kaldim fiyat ayni hangisini secmeliyim fazla isinmama ve Full performans acisindan? Genişletmek için tıkla... MSI der geçerim.
PwnageSkillz dedi: Merhaba, ikisi arasinda kaldim fiyat ayni hangisini secmeliyim fazla isinmama ve Full performans acisindan? Genişletmek için tıkla... MSI der geçerim.
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #3 Frekans değerleri olarak Nitro+ daha üstün. Bana kalırsa Nitro+ derim. Hem soğutması daha başarılı hem de tasarım ve performans olarak daha üstün. Bence kesinlikle Nitro+.
Frekans değerleri olarak Nitro+ daha üstün. Bana kalırsa Nitro+ derim. Hem soğutması daha başarılı hem de tasarım ve performans olarak daha üstün. Bence kesinlikle Nitro+.