Herkese merhaba. Bilgisayarım ile oyuna girdiğimde sürekli restart yiyorum. Farklı PSU ile de denedim RAM'leri de temizledim W11'den Windows 10'a da düşürdüm fakat sorunu bir türlü çözemedim. Sorun anakarttan mı kaynaklanıyordur?
Son olarak CPU güç soketini, anakart 24 pin güç soketini gevşeklik var mı diye kontrol edip, (Sistem boştayken soketleri oynatabilirsiniz), bir de kasa içinin görüntüsünü paylaşır mısın?
Son olarak CPU güç soketini, anakart 24 pin güç soketini gevşeklik var mı diye kontrol edip, (Sistem boştayken soketleri oynatabilirsiniz), bir de kasa içinin görüntüsünü paylaşır mısın?
sistemi tamamen 2. el aldım. 1 ay kadar sıkıntısız kullandım. bilgisayara yer değişimi yapmak durumunda kaldım. o zaman cpu ledi yanıp pcye görüntü gelmiyordu. artık pc sıkıntısız açılıyor ama herhangi bir şekilde restart atıyor. şu an güncel olmayan driver ile deniyorum. bakalım ne olacak.
ekran kartından tiz ince bir ses geldiğini fark ettim şu an. dilerseniz video göndereceğim.
ayvalıkta yaşıyorum ve çevremde hiç bilgisayarcı yok. memlekete göndermiştim 1 hafta kaldı orada bilgisayar. adam hiçbir şey yapmamış 750tl para aldı... sizce nereye göndermeliyim ya da ne yapmalıyım