M Mithras Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 58 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar bu ikiliyi alacağım ilk sorum şu bu ikisini taktığımızda direk çalıştırınca bilgisayar açılıyor mu veya bios yükseltmesi mi gerekiyor?
Arkadaşlar bu ikiliyi alacağım ilk sorum şu bu ikisini taktığımızda direk çalıştırınca bilgisayar açılıyor mu veya bios yükseltmesi mi gerekiyor?
F Farkasz Kilopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #2 Harddisk olmadan açamasınız.
M Mithras Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 58 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2014 #3 Silinen üye dedi: Harddisk olmadan açamasınız. Genişletmek için tıkla... Yok dostum zaten diğer parçalar var bende ben sadece anakart RAM işlemci değiştiriyorum Harddisk var yani direk takıp çalıştırabilir miyim?
Silinen üye dedi: Harddisk olmadan açamasınız. Genişletmek için tıkla... Yok dostum zaten diğer parçalar var bende ben sadece anakart RAM işlemci değiştiriyorum Harddisk var yani direk takıp çalıştırabilir miyim?