Dostum Power Managment Setup, Advanced bios ve Standard CMOS 'ın resimlerini at. Ben sana bir ayar yapmayı deneyeceğim.
Standart cmos nerde?Dostum Power Managment Setup, Advanced bios ve Standard CMOS 'ın resimlerini at. Ben sana bir ayar yapmayı deneyeceğim.
Adjust CPU FSB Frequency (MHz) Kısmını 222 yap.Standart cmos nerde?
tm akşam bi denerim. bi de o sayfanın devamı var başka bişey yapılmicak mı?Adjust CPU FSB Frequency (MHz) Kısmını 222 yap.
Advanced Clock Calibration'u aç (Enabled yap)
CPU Core Control'ü aç (Enabled ya da All Cores. Varsa All Cores)
Eki Görüntüle 1368298
Voltaj ayarı var ancak yaptığımız işlem çok büyük bir işlem değil yani muhtemelen gerek olmayacaktır.tm akşam bi denerim. bi de o sayfanın devamı var başka bişey yapılmicak mı?
Advanced Clock Calibration da disabled, auto, all core ve per core var.Adjust CPU FSB Frequency (MHz) Kısmını 222 yap.
Eki Görüntüle 1368298
Bios da 2.9ghz yazıyor pc girince 2.7 gösteriyorAdjust CPU FSB Frequency (MHz) Kısmını 222 yap.
Eki Görüntüle 1368298
ee hocam başka napmam lazım bi işe yaramadı gibi oyundan hala atıyor beni performans artışı görmedimVoltaj ayarı var ancak yaptığımız işlem çok büyük bir işlem değil yani muhtemelen gerek olmayacaktır.
geç cevap verdiğim için özür delirim.Advanced Clock Calibration da disabled, auto, all core ve per core var.
CPU Core Control de auto ve manuel var sadece.
222 yi yaptım 2.99ghz oldu
Bios da 2.9ghz yazıyor pc girince 2.7 gösteriyor
ee hocam başka napmam lazım bi işe yaramadı gibi oyundan hala atıyor beni performans artışı görmedim
Advanced Clock Calibration altinda. Value (all cores) çıktı onu ne yapmam lazım %2-4-6... Falan vargeç cevap verdiğim için özür delirim.
1. All core yap
2. Auto yap.
3. 222'yi yavaş arttır. Oyunlardaki FPS'ye bak.
4. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp bakmak yerine Technoapt üzerinden CPU-Z indirip "Core Speed"
kısmındaki xxxx.xx kısmına bakman gerek
Eki Görüntüle 1369721Eki Görüntüle 1369722
Varsa %0 yap.Advanced Clock Calibration altinda. Value (all cores) çıktı onu ne yapmam lazım %2-4-6... Falan var
252 yapıp ufak ufak voltaj verin. Tahmini 1.300'dür onu yavaş yavaş 1.325, 1.350, 1375 yapıp deneyebilirsin.252 yaptım 3.4 Ghz oldu ama fazla oldu sanırım yük binince durdu 5-6 dakika sonra kapattı şimdi kıstım biraz 3.3 Ghz oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.