MSI 970-g43 Anakartın normal Sıcaklık Değeri

ZeuzibeN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu:

• FX-6300
  • Sapphire 7850 Dual-X (O.C.)
  • MSI 970-g43
  • Kingston HyperX 4 gb 1600 mhz

Anakart ısısı sürekli 50-52 derece bu sizce normal mi? Normal değilse bana en ucuz yollu anakart soğutmayı nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Acaba o.c ile anakartın özelliklerini azaltsam az ısınır mı? (o.c. bilgim yok )

Son düzenleyen: Moderatör:
Yük altında değilken bence normal değil. Benim anakartım Gigabyte h61-m s3pv normal kullanımda 30 dereceyi geçmiyor.

Diğer parça ısıları normal cpu 40 gpu 33 fan hangisini tavsiye edersiniz ucuz olanından

Fan tavsiyesi mi istiyorsun?
Toplam 4 fan olsun en az. Sabit disk fanı içe çeksin, kasa altına koy bir tane oda içe çeksin.
Kasanın arkasındaki egzoz dışa üflesin. Birde kasanın en üst tarafına oda dışa üflesin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Soğu...urbo-kasa-fani/productdetails.aspx?I_ID=35410

Dört tane alma bundan. Kasada kaç fan var?
Dörde tamamla işte. Soğutması çok iyi, sessiz bir fan.

Asus M5A97 evo r2 35 dereceyi geçtiğini görmedim, her türlü işlemi yapıyorum tek egzos fanı var artı soba sıcaklığı mevcut. Güney ve kuzey Chiplere macun sürmeyi denedin mi ?

Macunla hiç uğraşmadım Sadece işlemci takarken sürdüm 1 kere o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…