MSI 970 GAMING(AM3+) ve GİGABYTE 970A-UD3P(AM3+)

Siz olsanız 2 anakarttan hangisini tercih ederdiniz ?

• GİGABYTE 970A-UD3P(AM3+)

Oy: 2 13,3%
  • MSI 970 GAMING AMD(AM3+)

Oy: 13 86,7%

• Oy verenlerin toplamı
    15

CrazyTurK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2 anakart arasında kaldım sizce performans ve verimlilik bakımından çok fazla farkı var mıdır? MSI 970 GAMİNG şuanda VATAN stoklarında yok. Dolayısıyla GİGABYTE 970A-UD3P almayı düşünüyorum. OC bakımından performansı nasıl kartı kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam önemli değil. Sizin yorumunuz nedir sizce hangi kartı almalıyım? Stoklarada ne zaman gelir bu MSI bilgim yok ama çokta beklemek istemiyorum açıkcası.

Gerçekten AMD sistem hiç kullanmadığım için yanlış yönlendirme yapmış olmayayım. Ama ben intel olarak MSI Z97 Gaming 7 kullanıyorum ve çok memnunum özellikle oc genie ve audio boost özelliklerinden. Ama gene de bir AMD kullanıcısının da görüşünü alın derim ben.

Öncelikle ben kendim gigabaytn 970 anakartını 1 ay önce korkarak aldım ama soğutması mükemmel diyebilirim tam o.c anakarti istediğimnde daha iyisi hocam benim tavsiyem gigabayt ve de gold'dan bakarsan daha ucuz orada, hayirli geceler. Msi anakarti bilmiyorum yanliz sadece gigabayt'tan ben pisman olmadim.

Ne yaptın kardeş, hangisini aldın aynı kararsızlık bende de var. Ama ben 1 hafta önce Asus m5a97 r2.0 anakartını aldım, şimdi stokta var gözüküyor bu Msı. Ben de iade edip Msı ile değiştirmek istiyorum. Değer mi, değiştireyim mi?:hasta:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı