MSI 970 Gaming anakart ile düşük performans

darkoptimus212

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm arkadaşlar. Sorunum şu anakart bozulduğu için anakartımı değiştirmek zorunda kaldım. Eskisi MSI 970A-G46'idi. Yeni aldığım ise MSI 970 Gaming başlıkta yani. Anakartı takıp bilgisayarı açtığımda karşıma bir ekran geldi F1 ya da F2 devam yazıyordu. Yeni anakart algılandığı için F2 devam dedim. Fakat oyunlarda bilgisayar kasmaya başladı ve bilgisayar eskisinden yavaştı. İşlemci ısındığında fan aynı şiddette dönüyordu. BIOS ve driverları alır almaz en güncelini kurdum. BIOS'a girip save and exit yapıp çıktım. Bilgisayara açılırken bu sefer MSI'ın ejderha logosu geldi ve fan hızlı şekilde dönmeye başladı oyunlar kasmamaya ve eskisi gibi olmaya başladı. Sabah bilgisayarı tekrar açtığımda aynı ekran geldi bu sefer ne yaparsam yapıyım o ejderha logosu gelmedi. Her oyun kasmaya başladı yedeklemem gerekenleri yedekleyip format attım her şeyi kurdum güncelledim. (Windows 10 dahil.) Oyunlar yine eskisi gibi hızlı akıcıydı sabah tekrar açtığımda aynı erkan ve ne yaparsam yapıyım o ejderha logosu gelmedi ve bir daha format atmak istemiyorum.
Sistem:
İşlemci: AMD FX 8320 (stok fan)
Ram: 2x4 GB G.skill 1600 Mhz
Ekran kartı: MSI R9 380 GAMİNG 4 GB
SSD: Samsung 120 GB
HDD: WD 1 TB
PSU: Everest 750 watt 80+ Gold

Yardım edebilecek var mı?

Dosya Ekleri

• _20170609_123313.jpg
    _20170609_123313.jpg
    546,7 KB · Görüntüleme: 77
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı