MSI 970 GAMING anakarta güç gelmiyor

@ZubizukTumTum @Adion evet yükseltme vidasi takılı tesekkurler adion bişey daha sorucagim simdi biraz zor baglandi kasti yani koseler fazla icerde oldu ortasi dışarı çıktı nasıl anlatsam ki geri gondericem mecburen cunku kasanın dışında çalışıyor herşey için teşekkürler düşünüp yazdığınız için.

Hocam buyuk ıhtımal sase yapıyodur kasa.Bunu soyle engellemeyı deneyebılırsın:

Anakartların ıcınde cıkan sunger var o sungerı anakartla kasanın arasına gelecek sekılde koy(anakartı sokmen gerekecek halıyle ve sungerı koyduktan sonra gerı takman gerekecek anakartı).Pc kasası ıle anakart arasında bır kacak varsa boylelıkle halledebılırsın. Bu çözüm olabilur mi sokup deneyim mi arkadaslar? @Adion @MichaelDeSanta13 @Recep Baltaş @ZubizukTumTum

@Adion senin dedigin gibi tekrardan yaptim calismadi ama anakart kastigi icin montaj vidalarini soktum guc kaynaginida soktum su an destek vidalarinin ustunde calisiyor napmaliyim

Dediğim gibi bir şey kısa devre yapıyor. Bu yüzden sistem açılmıyor. Montaj vidaları ve güç kaynağını söktüm demişsiniz. Bu durumda o iki tanesinden biri sistemin açılmasını engelliyor. Kasa ile alakalı değil yani. Bence vidaları değiştirmeyi deneyin.

Guc kaynagi ni disariya aldim evet birde iceri alip deneyim mi

Bu da fotogradi @Adion

Dosya Ekleri

• 2015-05-18 20.07.38.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 314
FX serisi işlemciler ekran kartsız sisteme görüntü vermez ki, yoksa ben mi yanılıyorum? Çalışıp çalışmadığını neye göre anladınız. Fanın dönmesi bence yeterli bir sebep değil.

Yok ben su an aldigim parcalari deniyorum ilk basta acilmiyodu bile simdi ekran karti var eski onu baglayacagim yarin herseyi baglayip deneyecegim yazarim olanlari tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…