MSI 970 GAMING anakarta güç gelmiyor

Montaj vidalari takmadim tam denk gelmiyo yukseltme vidalarina kirilacak diye korkuyorum. Yarin deneyecegiz ama guc kaynagi icerideyken onpanel baglantilari bagliyken calisiyor.

Bir soru sorabilir miyim @Adion wd 1tb 7200rpm 64mb hard disk almayi dusunuyorum nasil bu fiyat aaraliginda daha iyi bisey alabilir miyim?

Bütün parçaları çıkartıp tekrar takmayı denediniz mi? Bence bütün parçaları söküp dikkatli bir şekilde tekrar takın belki sorununuza çözüm olur. Birde uzay montaj çalıştırmayı deneyin.

Fotorafları atmadın kardeşim ama bilgisayar ın açılmama sebebi system pannel connector pinlerini yanlış takmış olabilirsin belki.
Yanlış mesaj attıysam kusura bakma

Vida baglantilarini yaparken sıkıntı çıkıyor.Anakart yamuluyor resmen.Ama kasanin icindeyken vidalari soktum sonra guc kaynagi ve on panel baglantilarini yaptim. Kasa çalıştı. Sorunun vidalarda olduğunu düşünüyorum. Yarın bilen birisinin yanina goturucem hersey icin sag olun sorun olursa gene yazarim simdilik konu kilit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…