F FNS291 Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mart 2015 #1 Anakartım MSI 970 Gaming, dosyaları nereden indiriceğimi biliyorum. Nereden güncelleyeceğimi biliyorum fakat USB'ye dosyaları nasıl atacağımı bilmiyorum veya hangi programla yazacağımı bilmiyorum. USB ile yapabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2015
Anakartım MSI 970 Gaming, dosyaları nereden indiriceğimi biliyorum. Nereden güncelleyeceğimi biliyorum fakat USB'ye dosyaları nasıl atacağımı bilmiyorum veya hangi programla yazacağımı bilmiyorum. USB ile yapabilirim.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 12 Mart 2015 #2 Buradan indirebilirsiniz. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız da buyurun bunu izleyin. İyi sosyaller. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan indirebilirsiniz. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız da buyurun bunu izleyin. İyi sosyaller. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et