MSI 970 Gaming Sistem Toplama

FBatuhan

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci : AMD Fx x8 8320
Anakart : MSI 970 gaming Amd 970+ SB950 2133mhz
Ekran Kartı : Asus R9 280 Directcu II TOP / Msi R9 280 TwinFrozr
Bellekler : Corsair 2x4GB Vengeance Pro CL9 2133mhz
SSD : Samsung 120GB 840 Evo sata3.0
HDD : WD Caviar Blue sata3.0 7200rpm 64mb cache
İşlemci Soğutucu : Cooler Master Hyper T4
Kasa : Corsair Carbide Wamp/Spec_01 80+ 550 w Psu

Bu sistemi toplamaya karar verdim fakat yanlışlarım var mı diye pek emin olamadım güç kaynağı yetermi yetmezmi felan. Eğer önericeğiniz parça varsa bu parçaların fiyatıyla aman aman farkı olmayan parçalar önerebilirsiniz.
Benim en çok ikilemde kaldığım yer ekran kartı. Asusun kalitesini biliyorum malzeme kalitesi soğutması performansı çok başarılı ve msi da aynı şekilde çok başarılı fakat msi çekirdek hızında biraz daha önde göründüğü için ikilemde kaldım. Twinfrozr mu yoksa directcu 2 mi daha iyi soğutur pek bilgim yok. Ben çok oyun oynayan biriyim özellikle yazın saatlerce hiç durmadan oyun oynuyorum ve bu soğutmayı elinden geldiğince iyi yapması lazım. Gerek performans olsun gerek soğutma olsun ikisi arasında hangisi daha iyi söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi intel ile değiştirin.İşlemci bütcenize göre söyleyelim.Benim fikrim i5 4690 o olmazsa i5 4460 almanızda.Bütçeniz ne kadar acaba ona göre birşey söyleyebilirim.Belki tüm sistemi değiştirebiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı