MSI 970A G43 ve FX 6300 Sistem

Psikoanalitizma

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba teknopat okurları ve dostları benim emektar ne olduğu belirsiz bir kasam vardı ve sıcaktan dolayı kendisi biraz düdüklü tencere gibi öttü ve sizlere ömür...
Öncelikle belirteyim ben o emektar kasamla herkesin yapamazsın dediği şeyleri yaptım ve şuan ege üniversitesinde okumaktayım yani tipik öğrenciyim.
En son 1500 TL param var ve ben bu paraya alınabilecek en uç parçaları istiyorum. Kendi çabalarımla ve günlerce araştırma sonucunda şöyle bi sistem oluşturdum:
  • Ana kart: MSI 970a g43
  • İşlemci: amd fx 6300
  • Ekran Kartı: powercolor r9 270 turboduo
  • Ram:kingstone hyperx 4 gb 1600 mhz
  • Harddisk: Wd caviar blue 1 tb
  • Kasa: Everest rhino 432 600w psu içinde
Bu sistem vatan bilgisayarda 1478 tlye alınabiliyor. Sizin tavsiyeniz nelerdir ? Ya da ne düşünüyorsunuz aynı fiyat aralığında daha iyi bi sistem alınabilir mi? Bildiğiniz üzere öğrenciyiz ve çok eleyip sık dokumak gerek ve bu sistemi en az 3 4 yıl kullanmak istiyorum.
Ha şöylede bişey söyliyeyim yani inatla bf4ü ultrada ve ya crysis3 ü ultrada oynatacak diye de bir olay yok ortada şimdiden teşekkür ediyorum. Sayın teknopat sakinleri saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem Technopatın youtube kanalında düşük bütçeli oyun sistemi toplama rehberi adlı videoyu izleyebilirsin. Ve o sistemdeki SSD yi almayıp R9 270 alabilirsin. Diğer parçalardanda kısarsın.

Bence sistem gayet güzel olmuş bende aynı sistemin sadece 8gb ramlisin alıcam alınca sizde bilgilendirirsiniz.Hayırlı olsunç

Ben sistemi 1580 e denk getirdim. Farklı sitelerden alarak benim sistemi toplamaya çalış ve aynı anda alma indirimleri takip et dolara falan bak altını yakından izle. R9 270X ve FX 6300 Sistemim buda sistemin parçalarının resimleri henüz kasa kargoda yarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…