KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar elimdeki anakart 970a-g45. BIOS şifresi var, standart pil söküp takma, jumper söküp takma yaptım. BIOS şifresi sıfırlanmadı. Bunu nasıl kırabilirim? Daha sonradan BIOS güncellemesi de yaptım ama halen BIOS şifresi istiyor.
Arkadaşlar elimdeki anakart 970a-g45. BIOS şifresi var, standart pil söküp takma, jumper söküp takma yaptım. BIOS şifresi sıfırlanmadı. Bunu nasıl kırabilirim? Daha sonradan BIOS güncellemesi de yaptım ama halen BIOS şifresi istiyor.
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #2 Bios pili söküp 5 dakika bekleyip taktıktan sonrada şifre istiyorsa, geçmiş olsun... Bilgisayarın içinde enerji-pil-elektrik ile ilgili ne varsa sökün.
Bios pili söküp 5 dakika bekleyip taktıktan sonrada şifre istiyorsa, geçmiş olsun... Bilgisayarın içinde enerji-pil-elektrik ile ilgili ne varsa sökün.
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #3 Tekrar bios attım yine istiyor muhtemelen bios çipinde sorun var resetlemiyor.