MSI 970A-G46 Anakartın USB 3.0 Bağlantısı

hamza abi

Hectopat
Öyle bir dönüştürücü yok. 50 TL daha verip daha iyi bir anakart almalısın. O anakart eskidi artık.

Ve de bunu al :
VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart
İyi de bu anakartta da SATA III yok.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar usb 3.0 bağlantısı hangi bölgeye yapılıyor onu bilmiyorum, şu resimde yuvarlak içine aldığım kısım mı ? Bağlantı yapılan bölgeyi bana gösterin, alacağım anakartı daha rahat araştırırım böylece

BORgeRb.png

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar usb 3.0 bağlantısı hangi bölgeye yapılıyor onu bilmiyorum, şu resimde yuvarlak içine aldığım kısım mı ? Bağlantı yapılan bölgeyi bana gösterin, alacağım anakartı daha rahat araştırırım böylece

BORgeRb.png

O portların altısı da SATA 3. Ne demeye çalıştığını anlamadım. Ucuza kaçmak istersen MSI 970A-G43 alabilirsin. MOSFET soğutucuları yok onların ancak ön USB3 portu var.

- - - Güncellendi - - -

BORgeRb.png
Hem usb 3.0 hemde sata 3.0 var. O gösterdiğin yerde ön usb girişi için .

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı