MSI 970A-G46 Anakartta PWM Destekli Fan Portunu Bulma

Ozzy

Megapat
Bilgisayarıma ek fan takmak için çoklayıcıya ihtiyacım var bu nedenle internetten bunu buldum:
Akasa Beşli PWM Fan Kontorollü Fan Çoklayıcı
PWM destekli almamın nedeni PC'ye yüklendiğim zaman fanların hızlanması normal zamanda normal çalışıp başımı şişirmemesi için.4 Adet 120 MM fan takmayı düşünüyorum.
Yoksa direk gücü molex den alıp takabilirdim ama bu çok sese yol açar.
Bu konuyla ilgili anakartın kitapçığına baktım.Aşağıdaki resimde anakart üstündeki fan portları görünüyor bunlardan hangisi PWM desteklidir ? Özellikle Recep abiden yardım bekliyorum.
r0rzj.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma ek fan takmak için çoklayıcıya ihtiyacım var bu nedenle internetten bunu buldum:
Akasa Beşli PWM Fan Kontorollü Fan Çoklayıcı
PWM destekli almamın nedeni PC'ye yüklendiğim zaman fanların hızlanması normal zamanda normal çalışıp başımı şişirmemesi için.4 Adet 120 MM fan takmayı düşünüyorum.
Yoksa direk gücü molex den alıp takabilirdim ama bu çok sese yol açar.
Bu konuyla ilgili anakartın kitapçığına baktım.Aşağıdaki resimde anakart üstündeki fan portları görünüyor bunlardan hangisi PWM desteklidir ? Özellikle Recep abiden yardım bekliyorum.

Kırmızı yerler PWM girişleridir:

r0v0f.png

Çok teşekkür ederim Recep abi. Technopat Youtube channel ını severek takip ediyorum. Gerçekten önemli bilgiler veriyorsunuz. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı