fatality47 Hectopat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #1 MSI 970A-G46 ana kartı BIOS güncellemesini yapamıyorum. Orjinal sitesinden indiriyorum ama flaş diske nasıl atacam onu çözemedim. Windows'u yazdığım gibi mi yazacam yoksa direk flaş diskin içine mi atacam ? Bir bilgisi olan var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2017
MSI 970A-G46 ana kartı BIOS güncellemesini yapamıyorum. Orjinal sitesinden indiriyorum ama flaş diske nasıl atacam onu çözemedim. Windows'u yazdığım gibi mi yazacam yoksa direk flaş diskin içine mi atacam ? Bir bilgisi olan var mı ?
murat988 Kilopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 256 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2017 #2 Live Update 6 adlı program ile Bios güncellemsi yapılabiliyor. Anakartınızın kendi sitesinden indirip deneyebilirsiniz. Destek: 970A-G46 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye
Live Update 6 adlı program ile Bios güncellemsi yapılabiliyor. Anakartınızın kendi sitesinden indirip deneyebilirsiniz. Destek: 970A-G46 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye