MSI 970A-G46 ve AMD FX 6100 sistem toplama

Ozzy

Megapat
Merhaba technopat kullanıcıları. Üniversiteyi kazandığım için PC toplamaya karar verdim ama parçalar uyumlu mu değil mi dar boğaz olur mu bu gibi bilgiler için size danışayım dedim. Fanları toplam 4 adet yazdım yaşadığım yer yazları çok sıcak oluyor 3 adet ben yazdım bir de kasayla geliyor çok mu abartmışım ? Bir de ekran çözünürlüğüm 1440x900 bu sistem beni kaç yıl götütürür? Yorumlarınızı Bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet uyumlu, bu sistem şu kadar yıl götürür diyemez kimse ancak 2 sene kadar hele ki o çözünürlükte Ultra-High ayarlarda çok rahat oynarsınız.
İleride çıkacak oyunlar belirler ne kadar götüreceğini.

Evet uyumlu, bu sistem şu kadar yıl götürür diyemez kimse ancak 2 sene kadar hele ki o çözünürlükte Ultra-High ayarlarda çok rahat oynarsınız.
İleride çıkacak oyunlar belirler ne kadar götüreceğini.
Birkaç sorum daha olacak kasa ve güç kaynağı konusunda çok kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ? Yukarıdaki parçaların üzerine ek olarak 2 adet 320 GB SATA 2.0 HDD bağlıycam birde SATA DVD WRİTER.
CORSAİR CARBIDE 200 R 550 W
COOLER MASTER RC-K380 600 W
COOLER MASTER RC-K350 600 W
COOLER MASTER ELİTE RC-430 500 W
THERMALTAKE V3 600 W
Birde ekstra fan takmak için fan çoklayıcılar var pwm bağlantısı gerektiriyor alttaki üründen alıp 4 portlu SYSFAN1'e taksam fanlar PC tarafından kontrol edilerbilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
AKASA BEŞLİ PWM OTOMATİK FAN KONTROLLÜ FAN ÇOKLAYICI FLEXA KABLO

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı