MSI 970A-G46 ve FX 6300 uyumlu mu?

Makaleler
3
Daha fazla  
Yanık anakartımdan kalan bir Fx6300 var. (Sağlam denenmiştir) Almak istediğim anakartı belirttim zaten, ilerde alacağım grafik kartı GTX 1050Ti. Gelelim asıl meseleye, bu tip anakartların kuzey köprüsünün aşırı ısındığını okudum benim overclock ile işim hiç yoktur. Bütçeyi de daha fazla zorlayamıyorum anakarta en fazla 340 TL verebilirim ki RAM alabileyim. Yani sonuç, bu anakart benim için iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
O.C yapılması mümkün olmayan bir anakart kendim G43'ünü kullanıyorum aynı model tek farkı seninkinde ön USB 3.0 portu yok söyliyeyim dedim enazından 970 Gaming modellere bakmanı tavsiye ederim.

Hayır normal değil, başka RAM varsa 1333'lük ondandır bu arada anakartı kaça aldınız ?
Bellek tek slot resimdeki gibi. Anakartı 280 liraya aldım Vatan bilgisayardan, daha önce birisi internet üzerinden almış 6 gün falan kullanmış cayma hakkını kullanarak iade etmiş. Bende çalışan arkadaştan test etmelerini istedim ve anakartın geçmişini öğrenmek istediğimi, servis görüp görmediğini, sonra adam test ettiğini hiç bir sorunu olmadığını söyledi. Şuan kullanıyorum ve bir sıkıntı yok yani.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    46,8 KB · Görüntüleme: 123
  • Adsız.png
    Adsız.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı