MSI 970A G46 ve FX 8300 için Ekran Kartı Önerisi

Hüseyin İ. K.

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, MSI 970A G46 anakartımda iki adet 4 GB Corsair RAM, AMD FX 8300 işlemci, 120 GB SSD ve artı bir harddisk mevcut. Güç kaynağım 500watt. İleriye dönük bir ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum...
Öncelikle anakarta uyumlu olan (gerekirse güç kaynağını değiştirebilirim) ve fiyat performans oranı nispeten iyi ama performans öncelikli bir kart öneriniz varsa almak isterim.
Saygılar...

Teşekkürler öneriler için.. Ben daha çok Adobe After Effects vb uygulamaları kullanıyorum.. Buna yönelik ne düşünüyorsunuz...

---------------------- Güncelleme -------------------

Tavsiyeler doğrultusunda MSI GAMING X 1050 Ti ekran kartını taktım.. GTA 5 de 1080p de akıcı oyun oynayabiliyorum fakat bölge değişikliği esnasında donmalar oluyor.. Fizikler ise acayip gerçekçi hale geldi, araba sürmek adeta gerçek gibi...

Asıl derdim olan video işleme, Adobe After Effects ve Premier Pro da performans artışı istediğim gibi olmadı. Anladığım kadarıyla ram ve işlemci, dolayısıyla ana kart değişikliği de lazım bana...
Technopat youtube kanalında izlediklerim doğrultusunda z370 anakart ve 8700k işlemci şeklinde bir upgrade yapmak niyetindeyim. Yorumlarınızı bekliyorum...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı