MSI 970A-G46 ve Phenom II 965 Sistem

HollyShit

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Ben de aranıza yeni katıldım. Konuların yerini daha bilemediğim için yanlış yere açtıysam affola.
Şöyle bir oyun sistemi kurdum, Sizce PSU yeterli gelir mi ?

Ekran kartının dar boğaz yapma ihtimali var mıdır ? Anakart, işlemci, RAM, ekran kartı arasında uyumsuzluk problemi falan var mı ? Şimdiden herkese teşekkürler.

amd-phenom-ii-x4-965-quad-core-34-ghz-8mb-black-edition-938p-am3

corsair-vengeance-4gb-1600mhz-ddr3-sogutuculu-pc-ram-cmz4gx3m1a1600c9

VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - CMP-350 500W MidT ATX S

VATAN COMPUTER - MSI - 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem biraz kötü olmuş anakart kötü, işlemci kötü.

İnşallah sistemi almamışsındır. Eğer almadıysan bütçeni söyle biz önerelim.

Aldım hocam. Siz şu yukarıda yazmış olduğum soruları cevaplandırabilir misiniz zahmet olmaz ise ? Beni 1,5 ya da 2 sene idare etsin yeter yahu. :D
Bu arada bütçem, 800 TL siz yine de bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz ?

Evet biraz mevsres'in dediği gibi, işlemciyi biraz eski seriden almışsın. Piyasada FX serisi AM3+ işlemciler var sonuçta. Eğer aldıysan da dert etme. Arkadaşların demek istediği, bütçene göre daha iyisinin toplanabileceği. Yoksa kötü değil sistemin. HD 7770 ve Phenom 2 X4 945 dar boğaz yapmaz. 500 Watt ise, gayet yeterli.

Ben HD 5750 kullanıyorum ve güç tüketimi HD 7770'ten daha fazla. 400 Watt gerçek güç kaynağım var. 2 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Eğer inanmazsan, al sana link ; :)

Radeon HD 5750 1 GB vs Radeon HD 7770 1 GB

Öğrenci adamım bütçem ilk başta 550 TL idi oradan buradan toplayarak 800'e çıkardım. Ben de isterdim tabi FX-4100 1866 Mhz RAM ama bütçe el vermedi ne yapalım :D 2 sene sonra sağlam bir şey toplamayı düşünüyorum idarelikten topladım bunu.

- - - Güncellendi - - -

Evet biraz mevsres'in dediği gibi, işlemciyi biraz eski seriden almışsın. Piyasada FX serisi AM3+ işlemciler var sonuçta. Eğer aldıysan da dert etme. Arkadaşların demek istediği, bütçene göre daha iyisinin toplanabileceği. Yoksa kötü değil sistemin. HD 7770 ve Phenom 2 X4 945 dar boğaz yapmaz. 500 Watt ise, gayet yeterli.

Ben HD 5750 kullanıyorum ve güç tüketimi HD 7770'ten daha fazla. 400 Watt gerçek güç kaynağım var. 2 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Eğer inanmazsan, al sana link ; :)

Radeon HD 5750 1 GB vs Radeon HD 7770 1 GB

Peki herhangi bir uyumsuzluk var mı ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı