J jdmma22 Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #1 MSİ 970A-G46 anakartım var , dakikalar önce Windows 8.1 e geçmiş bulunuyorum. Anakartımın AMD Chipset Driver'ı 8.1 için yok . Bu durumda ne yapabilirim acil önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2014
MSİ 970A-G46 anakartım var , dakikalar önce Windows 8.1 e geçmiş bulunuyorum. Anakartımın AMD Chipset Driver'ı 8.1 için yok . Bu durumda ne yapabilirim acil önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.
J jdmma22 Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #3 Silinen üye dedi: Win 8 sürücüleri MSI sitesinde mevcut gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aklımı kurcalayan şey şu Windows 7 kısmında şu driver var : AMD System Drivers for 7xx/8xx/SB7xx/SB8xx Series (except RS690, 740) [TBODY] [/TBODY] Bu W.8.1 için yok , bu biraz aklımı kurcaladı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2014
Silinen üye dedi: Win 8 sürücüleri MSI sitesinde mevcut gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aklımı kurcalayan şey şu Windows 7 kısmında şu driver var : AMD System Drivers for 7xx/8xx/SB7xx/SB8xx Series (except RS690, 740) [TBODY] [/TBODY] Bu W.8.1 için yok , bu biraz aklımı kurcaladı.
E Eothraen Ziyaretçi 28 Eylül 2014 #4 MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Burayı kontrol etmenizi öneririm. Windows 8 dahil tüm işletim sistemlerine uygun driver mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2014
MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Burayı kontrol etmenizi öneririm. Windows 8 dahil tüm işletim sistemlerine uygun driver mevcut.
J jdmma22 Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #5 Silinen üye dedi: MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... burayı kontrol etmenizi öneririm. Windows 8 dahil tüm işletim sistemlerine uygun driver mevcut. Genişletmek için tıkla... Şimdi linki tekrar kontrol ettim , W8 kısmında dediğim driver yok , acaba normalmi anormalmi anlamış değilim
Silinen üye dedi: MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... burayı kontrol etmenizi öneririm. Windows 8 dahil tüm işletim sistemlerine uygun driver mevcut. Genişletmek için tıkla... Şimdi linki tekrar kontrol ettim , W8 kısmında dediğim driver yok , acaba normalmi anormalmi anlamış değilim
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Eylül 2014 #6 Şart değil zaten. Windows 8.1 sürücüleri ile de performans alırsın.