H Hypoxa Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar herkese selamlar; Kullanmakta olduğum anakart yoğun bakıma girdi. Öldü ölecek. En geç yarın yada ertesi bir anakart alacağım. Çok fazla seçeneğim yok daha doğrusu stok sorunu var. Kısaca iki anakart arasında kaldım. Bunlardan biri: MSI 990 FXA GAMING 990FXA GAMING | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global Diğeri ASUS SABERTOOTH 990FX R3 TUF SABERTOOTH 990FX R3.0 | Motherboards | ASUS USA Sabertooth'un soğutması ve m.2 yuvası mevcut lakin overclock konusunda çok kararlı göremedim. Msi'ın Killer E2205 ethernet yuvası var. Benim gözümde farklar bundan ibaret. Sizin öneriniz hangisidir? Hız aşırtma konusunda ciddi farklar yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2017
Arkadaşlar herkese selamlar; Kullanmakta olduğum anakart yoğun bakıma girdi. Öldü ölecek. En geç yarın yada ertesi bir anakart alacağım. Çok fazla seçeneğim yok daha doğrusu stok sorunu var. Kısaca iki anakart arasında kaldım. Bunlardan biri: MSI 990 FXA GAMING 990FXA GAMING | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global Diğeri ASUS SABERTOOTH 990FX R3 TUF SABERTOOTH 990FX R3.0 | Motherboards | ASUS USA Sabertooth'un soğutması ve m.2 yuvası mevcut lakin overclock konusunda çok kararlı göremedim. Msi'ın Killer E2205 ethernet yuvası var. Benim gözümde farklar bundan ibaret. Sizin öneriniz hangisidir? Hız aşırtma konusunda ciddi farklar yaratır mı?
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.096 Makaleler 7 Çözümler 23 15 Mayıs 2017 #2 Hiz asirtma yapmayacaksaniz gozunuze hos geleni alin. Ben olsam Asus alirim . Cok hos duruyor .
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 15 Mayıs 2017 #3 Asus daha uzun ömürlü ve dayanıklı. Asus Sabertooth TUF Z170 Mark 1 sahibi olarak, Asus'u seçerdim.