E egemen sökmen Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 MSI A320M-A Pro nasıl performans veriyor?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Aralık 2022 #2 Diğer parçalar ne? Ben gayet memnunum, çok güzel çalışıyor fakat yeni parça düşüncen varsa üst serilere bakabilirsin.
Diğer parçalar ne? Ben gayet memnunum, çok güzel çalışıyor fakat yeni parça düşüncen varsa üst serilere bakabilirsin.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 5 Aralık 2022 #3 egemen sökmen dedi: MSI A320M-A Pro nasıl performans veriyor? Genişletmek için tıkla... Akakçe en ucuz bin küsur TL gösteriyor anakartı. Az saha ekleyip bunu almak daha mantıklı. Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.612,82 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
egemen sökmen dedi: MSI A320M-A Pro nasıl performans veriyor? Genişletmek için tıkla... Akakçe en ucuz bin küsur TL gösteriyor anakartı. Az saha ekleyip bunu almak daha mantıklı. Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.612,82 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
E egemen sökmen Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #4 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Akakçe en ucuz bin küsur TL gösteriyor anakartı. Az saha ekleyip bunu almak daha mantıklı. Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.612,82 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... R3 1200 Ekran kartı: RX550
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Akakçe en ucuz bin küsur TL gösteriyor anakartı. Az saha ekleyip bunu almak daha mantıklı. Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.612,82 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... R3 1200 Ekran kartı: RX550
replihwan Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 379 Çözümler 3 13 Ocak 2023 #5 armas dedi: Diğer parçalar ne? Ben gayet memnunum, çok güzel çalışıyor fakat yeni parça düşüncen varsa üst serilere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 5600g ile 2×8 ram ile kullanmayı planlıyorum. Oyun için kullanacağım. Önerir misiniz? Bazı anakartlar için iyi verim alamazsınız vs denilmiş.
armas dedi: Diğer parçalar ne? Ben gayet memnunum, çok güzel çalışıyor fakat yeni parça düşüncen varsa üst serilere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 5600g ile 2×8 ram ile kullanmayı planlıyorum. Oyun için kullanacağım. Önerir misiniz? Bazı anakartlar için iyi verim alamazsınız vs denilmiş.