Yalcin663 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 212 27 Şubat 2021 #21 Mehmet A dedi: Rampage PRIVATE 2*14cm+1*12cm Rainbow Fanlı Tempered Camlı Gaming Oyuncu Kasası - Rampage İyi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor?
Mehmet A dedi: Rampage PRIVATE 2*14cm+1*12cm Rainbow Fanlı Tempered Camlı Gaming Oyuncu Kasası - Rampage İyi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #22 Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Çok kolay. Anakartda bulunan yerlere kabloları takıyorsun. Biraz bekle resimler ile anlatacağım.
Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Çok kolay. Anakartda bulunan yerlere kabloları takıyorsun. Biraz bekle resimler ile anlatacağım.
Helveticaa Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 140 Yer Mersin 27 Şubat 2021 #23 Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Hocam aklınızda soru işareti kalmasın bu fiyata alabileceğiniz en iyi F/P Ürünü budur ben çok aradım emin olun.
Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Hocam aklınızda soru işareti kalmasın bu fiyata alabileceğiniz en iyi F/P Ürünü budur ben çok aradım emin olun.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #24 Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #25 Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Kasadan çıkan USB 3.0 kablosunu anakartdaki yerine takıyorsun. Kablo: Anakartdaki yer: Bir de diğer USB girişleri var. O da: büyük ihtimalle 1 tane çıkar. O kabloyu da bunlardan birine takacaksın: Bir de Audio (ses) girişi var. Onu da en solda yeri var oraya takacaksın.
Yalcin663 dedi: Kasanın teknik özelliklerinde bu kısmı gördüm. Bunların bağlantısı anakarta nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 899221 Genişletmek için tıkla... Kasadan çıkan USB 3.0 kablosunu anakartdaki yerine takıyorsun. Kablo: Anakartdaki yer: Bir de diğer USB girişleri var. O da: büyük ihtimalle 1 tane çıkar. O kabloyu da bunlardan birine takacaksın: Bir de Audio (ses) girişi var. Onu da en solda yeri var oraya takacaksın.
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 27 Şubat 2021 #26 Rampage PRIVATE 2*14cm+1*12cm Rainbow Fanlı Tempered Camlı Gaming Oyuncu Kasası www.rampage.com.tr Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Rampage olması düşündürüyor bence, ama marka basılmış kaliteli ürüne benziyor. Fiyatına göre iyi.
Rampage PRIVATE 2*14cm+1*12cm Rainbow Fanlı Tempered Camlı Gaming Oyuncu Kasası www.rampage.com.tr Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Rampage olması düşündürüyor bence, ama marka basılmış kaliteli ürüne benziyor. Fiyatına göre iyi.
Yalcin663 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 212 27 Şubat 2021 #27 Mehmet A dedi: Kasadan çıkan USB 3.0 kablosunu anakartdaki yerine takıyorsun. Kablo: Eki Görüntüle 899235 Anakartdaki yer: Eki Görüntüle 899236 Bir de diğer USB girişleri var. O da: Eki Görüntüle 899239 büyük ihtimalle 1 tane çıkar. O kabloyu da bunlardan birine takacaksın: Eki Görüntüle 899242 Bir de Audio (ses) girişi var. Onu da en solda yeri var oraya takacaksın. Genişletmek için tıkla... Eline emeğine sağlık, teşekkür ederim.
Mehmet A dedi: Kasadan çıkan USB 3.0 kablosunu anakartdaki yerine takıyorsun. Kablo: Eki Görüntüle 899235 Anakartdaki yer: Eki Görüntüle 899236 Bir de diğer USB girişleri var. O da: Eki Görüntüle 899239 büyük ihtimalle 1 tane çıkar. O kabloyu da bunlardan birine takacaksın: Eki Görüntüle 899242 Bir de Audio (ses) girişi var. Onu da en solda yeri var oraya takacaksın. Genişletmek için tıkla... Eline emeğine sağlık, teşekkür ederim.