Çözüldü MSI A320M-A PRO anakart için Servispoint yetkili servisine nasıl ulaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leak

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 2 gün önce MSI A320M-A PRO anakartımı bozuk chipset nedeniyle garantiye yolladım. Forum üzerinde biraz araştırma yaparak diğer kullanıcıların yorumlarına baktım. Deneyimlerini anlatan neredeyse herkes kolay bir şekilde servispoint ile iletişim kurabilmiş. Normalde ürün ellerine ulaştığında SMS yollamaları gerek ama bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı henüz. Ne arıza takip kodu, ne mail üzerinden iletişim hiçbir şey yapılmadı. Müşteri hizmetleri dışında mail ile nasıl iletişim kurabilirim, hangi mail üzerinden destek veriyorlar? En kötü müşteri hizmetlerini arayacağım ama okul nedeniyle onların çalışma saatleri uyuşmuyor.

Garantiye yollarken numara, mail vb. bilgilerimi aldılar fakat hiçbir işe yaramamış sanırım. Müşteri hizmetlerini aradım, içinden not çıkmadığı için bana ulaşamamışlar. Tekrardan telefon numarası, mail, adres vb. bilgilerimi verdikten sonra tekrar kayıt oluşturduğunu söyledi. Size gelecek SMS üzerinden gelen kod ile takip yapabilirsiniz dedi ama henüz SMS falan gelmedi. Umarım tekrar bir sorun çıkmaz.

Sorun çözüldü, ilk başta kayıt oluşturmamışlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı