Ömer Karaman Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 MSI A320M-A Pro anakartında ekran kartı desteği var mı? Yani soket olarak var mı var ise 6500 XT koysam sıkıntı olur mu?
MSI A320M-A Pro anakartında ekran kartı desteği var mı? Yani soket olarak var mı var ise 6500 XT koysam sıkıntı olur mu?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.320 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Ömer Karaman dedi: MSI A320M-A Pro anakartında ekran kartı desteği var mı? Yani soket olarak var mı var ise 6500 XT koysam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki var olmaz olur mu hiç. Kafanıza göre de ekran kartı alamazsınız. İşlemciniz nedir PSU nuz nedir kasanız nedir?
Ömer Karaman dedi: MSI A320M-A Pro anakartında ekran kartı desteği var mı? Yani soket olarak var mı var ise 6500 XT koysam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki var olmaz olur mu hiç. Kafanıza göre de ekran kartı alamazsınız. İşlemciniz nedir PSU nuz nedir kasanız nedir?
Ömer Karaman Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 ALUU dedi: Tabii ki var olmaz olur mu hiç. Kafanıza göre de ekran kartı alamazsınız. İşlemciniz nedir PSU nuz nedir kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Selamlar 550W PSU aldım ve Ryzen 5 3400G işlemcim var PCI-e 3.0 ile PCI-e 4.0 arasında çok fazla FPS performans farkı olur mu (anakartımın 3.0 olduğu için ekran kartıda 4.0 istediği için o yüzden sorayım dedim) ALUU dedi: Tabii ki var olmaz olur mu hiç. Kafanıza göre de ekran kartı alamazsınız. İşlemciniz nedir PSU nuz nedir kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Üstelik kasa olarak nerede modeline bakacağımı bilmiyorum onun bilgisini verirseniz bende verebilirim.
ALUU dedi: Tabii ki var olmaz olur mu hiç. Kafanıza göre de ekran kartı alamazsınız. İşlemciniz nedir PSU nuz nedir kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Selamlar 550W PSU aldım ve Ryzen 5 3400G işlemcim var PCI-e 3.0 ile PCI-e 4.0 arasında çok fazla FPS performans farkı olur mu (anakartımın 3.0 olduğu için ekran kartıda 4.0 istediği için o yüzden sorayım dedim) ALUU dedi: Tabii ki var olmaz olur mu hiç. Kafanıza göre de ekran kartı alamazsınız. İşlemciniz nedir PSU nuz nedir kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Üstelik kasa olarak nerede modeline bakacağımı bilmiyorum onun bilgisini verirseniz bende verebilirim.