P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 25 Kasım 2020 #1 Kasanın yanında gelen Buzzer'ı takmak istiyorum ama nereye takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Anakartım MSI A320M-A Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Kasanın yanında gelen Buzzer'ı takmak istiyorum ama nereye takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Anakartım MSI A320M-A Pro.
Çözüm Berkay Davas 25 Kasım 2020 Sağ alttaki JFP2 portuna takacaksın. Ters düzü var. Deneyerek bulabilirsin. Buzzer her açılışta bir kere öter.
Sağ alttaki JFP2 portuna takacaksın. Ters düzü var. Deneyerek bulabilirsin. Buzzer her açılışta bir kere öter.
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 25 Kasım 2020 #2 JFP1 sanırım. Fakat sizde JFP2 de olabilir. Büyük ihtimalle yanlış biliyorum ama. @Mithat Berhan Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Kasım 2020 #3 Sağ alttaki JFP2 portuna takacaksın. Ters düzü var. Deneyerek bulabilirsin. Buzzer her açılışta bir kere öter. Artı 1 Eksi Çözüm
Sağ alttaki JFP2 portuna takacaksın. Ters düzü var. Deneyerek bulabilirsin. Buzzer her açılışta bir kere öter.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Kasım 2020 #4 Oktay Usta dedi: JFP1 sanırım. Fakat sizde JFP2 de olabilir. Büyük ihtimalle yanlış biliyorum ama. @Mithat Berhan Genişletmek için tıkla... JFP1 ön panel kablo bağlantıları oluyor genellikle. Dediği JFP2 Buzzer için ve yanında bir tablo var, o tabloya bakarak takabilir. Artı 1 Eksi
Oktay Usta dedi: JFP1 sanırım. Fakat sizde JFP2 de olabilir. Büyük ihtimalle yanlış biliyorum ama. @Mithat Berhan Genişletmek için tıkla... JFP1 ön panel kablo bağlantıları oluyor genellikle. Dediği JFP2 Buzzer için ve yanında bir tablo var, o tabloya bakarak takabilir.