MSI A320M Grenade BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

technoopatik

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimin anakartı MSI A320M Grenade ve BIOS sürümünün 2017 olduğunu gördüm. Nasıl güncelleyebilirim?

Merhaba, sistemimin anakartı MSI A320M Grenade ve BIOS sürümünün 2017 olduğunu gördüm. Nasıl güncelleyebilirim?

Öncelikle bir flash belleğinizin olması gerekiyor. Daha sonra MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation bu linkten en son BIOS sürümünü indirip RAR'dan çıkardıktan sonra içindeki dosyayı flashınıza atın. Sonrasında BIOS'a girip sol alttan M-Flash'a basın ardından flash belleğinizi seçin ve kurulum başlayacaktır.

Ayrıca bu rehbere bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel BIOS dosyasını flashdiske atıp, daha sonra flashdisk takılıyken BIOS'tan M-Flash'a girip bu dosyayı seçerek.

Beta sürümü olmayan en güncel BIOS dosyası: https://download.msi.com/bos_exe/mb/7A39vAG.zip

Videolu bir anlatım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler yanıtınız için. Çözdüm olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…