Anakartı az önce Vatan'dan satın aldım. Ryzen 3 1200 ve GSKİLL (1x8) 2400MHZ RAM ile eski kasama takacağım ve RX 480 ile kullanılacak. Fakat şu an bilgisayarımdaki anakart ATX fakat aldığım M-ATX bir sorun çıkarır mı?
Teşekkür ederim cevap için Güç Kaynağım 10 senelik felan Corsair 600W montajda kablo sıkıntısı çekmem değil mi (Yeni güç kaynaklarında bulunan elimdekinde bulunmayan kablo tarzı)
EK olarak Anakartım UEFİ destekliyor mu sayfasında bilgi göremedim.
Eski olsa bile güç kaynağınızdaki güç girişlerini A320M PRO-M2 anakrta takıp kullanırsınız, hiç bir sorun olmaz. Diğer sorunuzun cevabı evet Click BIOS 5 sürümü UEFI BIOS'dur.
Merhaba arkadaşlar güç kaynagimdaki kabloyla anakarta güç vermek için taktigimda 2 pin eksik kalıyor bir sıkıntı çıkar mı yeni güç kaynağı almali miyim
Merhaba arkadaşlar güç kaynagimdaki kabloyla anakarta güç vermek için taktigimda 2 pin eksik kalıyor bir sıkıntı çıkar mı yeni güç kaynağı almali miyim
Eski olsa bile güç kaynağınızdaki güç girişlerini A320M PRO-M2 anakrta takıp kullanırsınız, hiç bir sorun olmaz. Diğer sorunuzun cevabı evet Click BIOS 5 sürümü UEFI BIOS'dur.