S Staine Centipat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Ne Windows ne de BIOS SSD'yi görmüyor. Başta format atarken görülüyordu. Sonradan gözükmedi. Var mi sorunun bilen? BIOS'a da cok zor giriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024
Ne Windows ne de BIOS SSD'yi görmüyor. Başta format atarken görülüyordu. Sonradan gözükmedi. Var mi sorunun bilen? BIOS'a da cok zor giriyorum.
Pc Gamer98 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9400f gtx 750 ti 2 gb oc 16 gb ram. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #2 Flash bellek çıkar gözüküyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
alibb57 Picopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 BIOS'da gözüküyor mu SSD? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Pc Gamer98 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9400f gtx 750 ti 2 gb oc 16 gb ram. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #4 alibb57 dedi: BIOS da gözüküyor mu SSD Genişletmek için tıkla... Adam fotoğraf atmış ya gözükmüyor konuyu oku lütfen. SATA port no present diyor flash çıkar bak gözükürse flash sorunlu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
alibb57 dedi: BIOS da gözüküyor mu SSD Genişletmek için tıkla... Adam fotoğraf atmış ya gözükmüyor konuyu oku lütfen. SATA port no present diyor flash çıkar bak gözükürse flash sorunlu.
alibb57 Picopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 UEFİ mi bellke Son düzenleme: 7 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Ludıvicoo Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 4 7 Eylül 2024 #6 Pc Gamer98 dedi: Adam fotoğraf atmış ya gözükmüyor konuyu oku lütfen. SATA port no present diyor flash çıkar bak gözükürse flash sorunlu. Genişletmek için tıkla... Hocam flashla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Az önce gördüm. Simdi gitti zaten biosta bile gözükmüyor ki. Driver falan buldum bi yerden o da çıkmıyor. alibb57 dedi: UEFİ mi bellke Genişletmek için tıkla... Evet Ludıvicoo dedi: Hocam flashla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Az önce gördüm. Simdi gitti zaten biosta bile gözükmüyor ki. Driver falan buldum bi yerden o da çıkmıyor. Evet Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten kimse yardımcı olamıyor mu koca forumda bana. M2 ssd'yi taktım çıkardım bi sıkıntısı yok. Bios güncelledim. 2 gündür denemediğim şey kalmadı. Driverda yükledim. Son düzenleme: 8 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Pc Gamer98 dedi: Adam fotoğraf atmış ya gözükmüyor konuyu oku lütfen. SATA port no present diyor flash çıkar bak gözükürse flash sorunlu. Genişletmek için tıkla... Hocam flashla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Az önce gördüm. Simdi gitti zaten biosta bile gözükmüyor ki. Driver falan buldum bi yerden o da çıkmıyor. alibb57 dedi: UEFİ mi bellke Genişletmek için tıkla... Evet Ludıvicoo dedi: Hocam flashla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Az önce gördüm. Simdi gitti zaten biosta bile gözükmüyor ki. Driver falan buldum bi yerden o da çıkmıyor. Evet Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten kimse yardımcı olamıyor mu koca forumda bana. M2 ssd'yi taktım çıkardım bi sıkıntısı yok. Bios güncelledim. 2 gündür denemediğim şey kalmadı. Driverda yükledim.