MSI A320M PRO-VD PLUS BIOS güncelleme

Kedi_

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Acemi Grafiker
A320M PRO-VD PLUS

BIOS Sürümü: 1.20
Tarihi: 27.11.2017
M-FLASH ile güncellemeye çalışıyorum fakat dosyayı görmüyor. Sanırım yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır Bilgisayara EXPER XCELLERATOR XC590
Dostum Yaptılarım Zaten Söylediğin Şeyler 2018 in ilk versiyonuna kadar denedim bir şey olmadı. Nvidia Denetim Masasıda kullanılmıyor bi format atıcam tekrardan Konu açıcam

Bu rehbere göre MSI'dan aldığınız BIOS'u güncelleyin.

atıgın dosyayla yapmaya calıstım ama olmadı baska cözümün varmı acaba ?

A320M PRO-VD PLUS

BIOS Sürümü: 1.20
Tarihi: 27.11.2017
M-FLASH ile güncellemeye çalışıyorum fakat dosyayı görmüyor. Sanırım yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle selam aleyküm bu sorundan bende muzdaribim. Bütün ms-dos uygulama ve programlarını kullandım olmadı. Sevgili RECEP BALTAŞ abimizin GAMEGARAJ laptop'a attığı MSI BIOS videosu sayesinde BIOS'u güncelledim. İstersen sende videoyu izle. AFUWIN programını kullanmanı tavsiye ederim. Ben kullandım ve gayet memnun kaldım. Şu an anakart BIOS'u son sürüm. Buradan Sevgili RECEP BALTAŞ'a ve diğer TECHNOPAT çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Video üzerinden aynı yöntemi denedim ancak sonuç alamadım. Acaba direk iletişim kurabilir miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…