MSI A320M Pro VD/S Anakart BIOS Update M-Flash Siyah Ekran

Burry

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
BIOS'u uzun zamandır güncellememiştim, bu yüzden flash bellek hazırladım ve BIOS'a girdim. Önce ayarları varsayılana getirdim.(Ali Güngör'ün tavsiyesi.) Daha sonra M-Flash sekmesine tıkladım, tıklayış o tıklayış. Bilgisayar reset attı ve bir daha ekran gelmedi. Flash belleği çıkartıp anakart USB'lerinden SS yazanlardan birine taktım ve ekran geldi lakin DOS ekranı geldi. Ben de bu yüzden BIOS pilini çıkartıp taktım ve BIOS sıfırlandı ekran geldi her şey normal fakat BIOS güncellemesiz haliyle kalakaldı. Tekrar denemeye de yemiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Gelen DOS ekranının görüntüsünü atar mısınız? Ve şu an BIOS açılıyorsa güncellemeyi tekrar deneyin.
DOS ekranı değilmiş. Siyah ekranda yanıp sönen bir çizgi vardı. O ekran geldikten sonra BIOS pilini çıkartıp taktım. O zaman sorunsuz açıldı.

DOS ekranı olmayan ama benim öyle dediğim ekran(internetten bende çıkanın aynısı):

download.jpg

Tekrardan bu sorunla karşılaşır ve aynı şekilde çözemezsem diye korkuyorum, bu yüzden yapıp yapmamak konusunda hiç emin değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı