MSI A320M PRO-VH PLUS BIOS Update sonrası ses sürücüsü silindi

Bazen realtek yazınca çıkmıyor başlatta. Denetim masasından baktın mï?
Evet başlatta çıkmıyor denetim masasına bakarım şimdi.
Programı açtığımda sadece mikrofon gözüküyor :(

Programı açtığımda sadece mikrofon gözüküyor :(
Sorun büyük ihtimalle bios gibi duruyor :(

Son düzenleme:
Sağ alttaki hoparlör kısmına sağ tıkla. Oradan bulmaya çalış ses çıkış aygıtını
Yok orada da gözükmüyor sorun büyük ihtimal bios zaten beta sürümmüş keşke önce farketseydim neyse zaten dizi izlemek dışında hoparlör önemli değil :D Ama eski bios a dönülebiliyorsa çok iyi olur öyle bir şey var mı?

Yok orada da gözükmüyor sorun büyük ihtimal bios zaten beta sürümmüş keşke önce farketseydim neyse zaten dizi izlemek dışında hoparlör önemli değil :D Ama eski bios a dönülebiliyorsa çok iyi olur öyle bir şey var mı?
Bios pilini çıkar tak fabrika hâline dönüyor diye biliyorum. Yazılımsal olarak araştırmam lazım hocam

Yok bu arada kimi kişiler bios pili çıkardığında bios eski sürümüne döndüklerinden şikayetçilerdi çok iyi hatırlıyorum. Neyse hocam biraz baktım dos ortamından dönebileceğini söylüyorlar. Keşke beta versiyon yuklemeseydiniz. Tavsiyem tam versiyonu çıkmasını bekleyiniz.

Yok bu arada kimi kişiler bios pili çıkardığında bios eski sürümüne döndüklerinden şikayetçilerdi çok iyi hatırlıyorum. Neyse hocam biraz baktım dos ortamından dönebileceğini söylüyorlar. Keşke beta versiyon yuklemeseydiniz. Tavsiyem tam versiyonu çıkmasını bekleyiniz.
Zaten bana pek zararı yok ve bu güncelleme b450 gibi anakartta da hatalar yaratmış çabuk güncelleme getirirler yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı