anldndar
Decapat
Programı indirmiş ama kurmamış şimdi kendim kuruyorum.Şimdi realtek programına gelin ve sesin çıkış aygıtı monitör olarak gösterin.
Programı indirmiş ama kurmamış şimdi kendim kuruyorum.Şimdi realtek programına gelin ve sesin çıkış aygıtı monitör olarak gösterin.
Evet başlatta çıkmıyor denetim masasına bakarım şimdi.Bazen realtek yazınca çıkmıyor başlatta. Denetim masasından baktın mï?
Programı açtığımda sadece mikrofon gözüküyorEvet başlatta çıkmıyor denetim masasına bakarım şimdi.
Sorun büyük ihtimalle bios gibi duruyorEvet başlatta çıkmıyor denetim masasına bakarım şimdi.
Programı açtığımda sadece mikrofon gözüküyor![]()
Yok orada da gözükmüyor sorun büyük ihtimal bios zaten beta sürümmüş keşke önce farketseydim neyse zaten dizi izlemek dışında hoparlör önemli değilSağ alttaki hoparlör kısmına sağ tıkla. Oradan bulmaya çalış ses çıkış aygıtını
Bios pilini çıkar tak fabrika hâline dönüyor diye biliyorum. Yazılımsal olarak araştırmam lazım hocamYok orada da gözükmüyor sorun büyük ihtimal bios zaten beta sürümmüş keşke önce farketseydim neyse zaten dizi izlemek dışında hoparlör önemli değilAma eski bios a dönülebiliyorsa çok iyi olur öyle bir şey var mı?
Onu eskiden başka sorunum olduğu zaman denemiştim bios ayarları sıfırlanıyor büyük ihtimal sürümü değil araştırıcam yinede. yardımın için sağolBios pilini çıkar tak fabrika hâline dönüyor diye biliyorum. Yazılımsal olarak araştırmam lazım hocam
Zaten bana pek zararı yok ve bu güncelleme b450 gibi anakartta da hatalar yaratmış çabuk güncelleme getirirler yani.Yok bu arada kimi kişiler bios pili çıkardığında bios eski sürümüne döndüklerinden şikayetçilerdi çok iyi hatırlıyorum. Neyse hocam biraz baktım dos ortamından dönebileceğini söylüyorlar. Keşke beta versiyon yuklemeseydiniz. Tavsiyem tam versiyonu çıkmasını bekleyiniz.
Aynen bir kaç konu açılmış ben de farkındayım. Beta yazılımlardan her daim uzak dururum. Baş ağrısından başka bir şey değil.Zaten bana pek zararı yok ve bu güncelleme b450 gibi anakartta da hatalar yaratmış çabuk güncelleme getirirler yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.