Merhaba, dün hiçbir problem yoktu. FACEIT indirmiştim ve bunun için Secure Boot ve gerekenleri anakart üzerinden açmıştım. Bugün ise MSI Afterburner üzerinden ekran kartımın watt değerlerini göstermemesiyle başladı. Ekran kartı driver programından da baktığımda watt değerleri göstermiyordu.
Sonrasında bilgisayarı kapattım ve BIOS'a giriş yapmaya çalıştım. BIOS ekranına girmeden önce tuş basma ekranı geliyor, orası gelmedi ve siyah ekrana düştü. Kasadan güç düğmesine bastığımda bilgisayar hemen kapandı. Hiçbir şey yapmadan tekrar açtığımda klavye ve mouse ışıkları geliyor, birkaç saniye sonra gidiyor ve tekrar geliyor. Kısa süre sonra direkt Windows şifre girdikten sonra açılma ekranı geliyor. Bilgisayar kullanımında hiçbir problem yok.
Başlat menüsünden Shift basarak kapatıp açmayı denedim; gene siyah ekrana düşüyor ve güç düğmesiyle hemen kapanıyor. MSI A520M-A Pro anakartın BIOS pilini sökmeye çalıştım ama çıkartamadım. Mandalı ne tarafa hareket ettirirsem çıkmıyor. Orada plastik bir parça var, o engelliyor.
Yapay zekadan yardım almayı denedim ama o da basit önerilerde bulunuyor. Çözümlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.