S Samed65378 Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Tek tek parçaları alıp bilgisayar topluyorum, bir şeyi atlamışım. Aldığım anakartta BIOS flasback tuşu yok. MSI anakartım var, şimdi ben bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ürün bu. MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Tek tek parçaları alıp bilgisayar topluyorum, bir şeyi atlamışım. Aldığım anakartta BIOS flasback tuşu yok. MSI anakartım var, şimdi ben bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ürün bu. MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
caesarsmm Megapat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 238 Makaleler 2 Yer İstanbul 13 Temmuz 2023 #2 M-Flash yoluyla. Detaylı bir tutorial mevcut.
S Samed65378 Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 caesarsmm dedi: M-Flash yoluyla. Detaylı bir tutorial mevcut. Genişletmek için tıkla... Araştırdığımda BIOS flashback tuşu yok yazıyordu m flashback ne oluyor acaba
caesarsmm dedi: M-Flash yoluyla. Detaylı bir tutorial mevcut. Genişletmek için tıkla... Araştırdığımda BIOS flashback tuşu yok yazıyordu m flashback ne oluyor acaba
caesarsmm Megapat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 238 Makaleler 2 Yer İstanbul 13 Temmuz 2023 #4 Samed65378 dedi: Araştırdığımda BIOS flashback tuşu yok yazıyordu m flashback ne oluyor acaba. Genişletmek için tıkla... Sistem açılırken delete tuşunu bastığınızda, sol altta M-Flash seçeneği BIOS menüsünde çıkmıyor mu?
Samed65378 dedi: Araştırdığımda BIOS flashback tuşu yok yazıyordu m flashback ne oluyor acaba. Genişletmek için tıkla... Sistem açılırken delete tuşunu bastığınızda, sol altta M-Flash seçeneği BIOS menüsünde çıkmıyor mu?
S Samed65378 Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 caesarsmm dedi: Sistem açılırken delete tuşunu bastığınızda, sol altta M-Flash seçeneği BIOS menüsünde çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... PC parçalarını tek tek topladım tek monitör kaldı onu da bugün alacağım o yüzden yani kesin m flashback varmdıır. caesarsmm dedi: Sistem açılırken delete tuşunu bastığınızda, sol altta M-Flash seçeneği BIOS menüsünde çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Reis bişey yazmadın hala Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
caesarsmm dedi: Sistem açılırken delete tuşunu bastığınızda, sol altta M-Flash seçeneği BIOS menüsünde çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... PC parçalarını tek tek topladım tek monitör kaldı onu da bugün alacağım o yüzden yani kesin m flashback varmdıır. caesarsmm dedi: Sistem açılırken delete tuşunu bastığınızda, sol altta M-Flash seçeneği BIOS menüsünde çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Reis bişey yazmadın hala