MSI A520M-A Pro için güncelleme yapmadan kullanılabilecek işlemci önerisi

Mustafa H

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün MSI A520M-A Pro aldım fakat kutusunun üzerinde "Ryzen 3 3200G ve Ryzen 5 3400G'yi Update'siz desteklemez" diye bir yazı gördüm. Update atma imkanımda maalesef ki yok. Ryzen 3 3200G ve Ryzen 5 3400G yerine Update atmadan bu anakartta kullanabileceğim, Ryzen 3 3200G işlemcinin fiyatının bandında bir işlemci öneriniz var mıdır?

Teşekkürler, iyi akşamlar.

Güncelleme için bir bilgisayarcıya götürüp geçici bir işlemciyle halletmen daha iyi olur.

Çıkış tarihlerine göre R5 2600 olabilir diye bakıyordum ama şöyle bir konu geçmiş.

Güncelleme için bir bilgisayarcıya götürüp geçici bir işlemciyle halletmen daha iyi olur.

Çıkış tarihlerine göre R5 2600 olabilir diye bakıyordum ama şöyle bir konu geçmiş.
Peki güncelleme istemeyecek, MSI A520M-A PRO' ya uygun bir APU işlemci önerebilir misiniz?

Peki güncelleme istemeyecek, MSI A520M-A PRO' ya uygun bir APU işlemci önerebilir misiniz?
Öneremiyorum BIOS güncellemediğin sürece. Biraz bekle, benim atladığım bir şey varsa başkası yazar birkaç saate - şimdi maç izleniyor sanırım. Yazılmazsa o BIOS güncellenecek artık ya da ekran kartı alacaksın.

Tamam reis, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Bir sorum daha var; Ryzen 3 4300G sanırım güncelleme istemiyor, onu da garantiliyebilirsen sana minettar kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…