Fark etmez kafamda bütçe yok cunku bilmiorum bu cihazlar ne kadar pahalı.
Evet hocam fotoğraftaki slota takabilirsiniz, taktığınız gibi çalışır %99 ihtimalle.Hocam attıgım fotografta kart için yeterli yer var mı bir de tak caılıstır mı baska bir şeye gerek var mı?
TP-Link Archer TX3000E AX3000 Wi-Fi + Bluetooth Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer TX3000E AX3000 Wi-Fi + Bluetooth Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer TX3000E AX3000 Wi-Fi + Bluetooth Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 1.846,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu biraz pahalı gibi ozelligi nedir?
Bu biraz pahalı gibi ozelligi nedir?
Paket 75 mbit modemin modeline nerden bakıcaz ben sadece sabit 70 fln almak istiomAnteni kasanın arkasında kalmıyor böylece antenleri daha iyi konumlandırıp daha iyi sinyal alabilirsin ama modem kötüyse bunların bir anlamı yok modeminin modeli nedir ve kaç Mbit paketin var.
Bu hem geç gelior bide yurt dısı2974 MBit/s Wifi6-Adapter Ax200 WLAN-Karte PCIE Wireless Bluetooth 5,2 Dualband 2,4g/5GHz 802.11ax/AC Desktop für Windows 802,11 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alternatif olarak da buna bakabilirsin eğer yurt dışı olması sıkıntı olmayacaksa.
Eki Görüntüle 2614874
Sipariş aşamasında vergisi ve kargosu dahil 1300 TL civarına geliyor. Bu fiyata gayet iyi duruyor, Fenvi markasını şu anda kendi bilgisayarımda da kullanıyorum. İçindeki Wi-Fi kartı Intel AX200.
Ya sıkıntı yokda sana o kadar gerekmez o seviye kartlar 500 mgbit üstü oluyor zaten.Paket 75 mbit modemin modeline nerden bakıcaz ben sadece sabit 70 fln almak istiom
Bu hem geç gelior bide yurt dısı
https://www.akakce.com/kablosuz-ag-...nk-archer-t4e-1200-mbps-fiyati,474939083.html bunda sıkıntı yoksa bunu alıcaım.
Paket 75 Mbit modemin modeline nereden bakacağız ben sadece sabit 70 falan almak istiyorum.
Bu hem geç geliyor bir de yurt dısı.
https://www.akakce.com/kablosuz-ag-...nk-archer-t4e-1200-mbps-fiyati,474939083.html bunda sıkıntı yoksa bunu alıcaım.