MSI A520M-A Pro ile R5 2600 uyumlu mu?

SCALETTA_Es

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 2600'üm var.
MSI A520M a Pro alacağım 1900TL Amazon'da indirime gelmiş.
Görüntü verir mi?
Not başka anakart önerisi yapmazsanız sevinirim B450vs.

Teşekkürler akşam alacağım.

Benim sistemimde de R5 2600 işlemci ve MSI X470 Gaming plus anakart var. Anakartı MSI A520 ile değiştirmek istiyorum.

Siz anakart değişimi yaptınız mı? Eğer değişim yaptıysanız performans ve uyumluluk yorumlarınızı paylaşır mısınız.

Merhaba ben Gigabyte A520M k V2 aldım.
Performans açısından hiçbir sorun yok m2falan gayet hızlı bir sorun yaşamadım Gigabyte alabilirsiniz 1800TL'ye aldım kuponla.

@NvL11 X470'den A520'ye değiştirmek istemenizin sebebi nedir? PCI-e 4.0 için mi?

Doğrudur, Rx6700 xt var. alacağım performans farkına kıyasla, PCI-e 4.0 anakarta masraf etmeme değer mi açıkcası biraz kararsızım. PCI-e 4.0 güncelledim diyelim bu sefer de işlemci de yetersiz kalır mı?

Merhaba ben Gigabyte A520M k V2 aldım.
Performans açısından hiçbir sorun yok m2falan gayet hızlı bir sorun yaşamadım Gigabyte alabilirsiniz 1800TL'ye aldım kuponla.
Teşekkürler yanıtınız için.

FPS olarak değerlendiriyorsan değmez. MSI X470 Gaming Plus ile 6700XT kullanıyorum sorun yok FPS'lerde.
Aynı soru için daha önce konu açmıştım. Farkın sadece M2'lerde çok fazla olduğunu söylediler. Yani PCI-e 4.0 M2 SSD varsa ve o hızlara ihtiyaç varsa geçilir. Yoksa değmezmiş.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…