Ryzen 5 2600'üm var.
MSI A520M a Pro alacağım 1900TL Amazon'da indirime gelmiş.
Görüntü verir mi?
Not başka anakart önerisi yapmazsanız sevinirim B450vs.
Merhaba ben Gigabyte A520M k V2 aldım.
Performans açısından hiçbir sorun yok m2falan gayet hızlı bir sorun yaşamadım Gigabyte alabilirsiniz 1800TL'ye aldım kuponla.
Doğrudur, Rx6700 xt var. alacağım performans farkına kıyasla, PCI-e 4.0 anakarta masraf etmeme değer mi açıkcası biraz kararsızım. PCI-e 4.0 güncelledim diyelim bu sefer de işlemci de yetersiz kalır mı?
Merhaba ben Gigabyte A520M k V2 aldım.
Performans açısından hiçbir sorun yok m2falan gayet hızlı bir sorun yaşamadım Gigabyte alabilirsiniz 1800TL'ye aldım kuponla.
FPS olarak değerlendiriyorsan değmez. MSI X470 Gaming Plus ile 6700XT kullanıyorum sorun yok FPS'lerde.
Aynı soru için daha önce konu açmıştım. Farkın sadece M2'lerde çok fazla olduğunu söylediler. Yani PCI-e 4.0 M2 SSD varsa ve o hızlara ihtiyaç varsa geçilir. Yoksa değmezmiş.
FPS olarak değerlendiriyorsan değmez. MSI X470 Gaming Plus ile 6700XT kullanıyorum sorun yok FPS'lerde.
Aynı soru için daha önce konu açmıştım. Farkın sadece M2'lerde çok fazla olduğunu söylediler. Yani PCI-e 4.0 M2 SSD varsa ve o hızlara ihtiyaç varsa geçilir. Yoksa değmezmiş.