MSI A520M-A Pro ile R5 5600X kullanılabilir mi?

NRXVANA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K
Anakart ve işlemci almayı planladığım için bunları buldum. Herhangi bir sıkıntı çıkarmadan kullanabilir miyim?

5. nesil desteği olması lazım, yani çalıştırabilirsin. Fakat sıfır alacaksan ikisi de mantıksız seçenekler.

Önerebileceğiniz var mı? Öyle yapacaktım😄
5600x'in düz 5600'den öne geçer pek bir yanı yok. Biraz frekans avantajı var sadece, o kadar. O da 750TL etmez zaten. Oradan gelen bütçeyle soğutucu alabilir veya anakarta ekleyebilirsiniz.

5600X'in düz 5600'den öne geçer pek bir yanı yok. Biraz frekans avantajı var sadece, o kadar. O da 750TL etmez zaten. Oradan gelen bütçeyle soğutucu alabilir veya anakarta ekleyebilirsiniz.

ASRock iyi midir?

Giriş seviyesi anakartların neredeyse tamamı aynı sayılır, tek görülür farkları BIOS tarafında oluyor genelde. Overclock bile desteklemeyen A520 chipsetinden iyidir her türlü. Ha, çok istersen B450M K II alabilirsin. B450 chipsetinde fakat Flashback desteklediği için problemsiz kullanırsın yine.

Giriş seviyesi anakartların neredeyse tamamı aynı sayılır, tek görülür farkları BIOS tarafında oluyor genelde. Overclock bile desteklemeyen A520 chipsetinden iyidir her türlü. Ha, çok istersen B450M K II alabilirsin. B450 chipsetinde fakat flashback desteklediği için problemsiz kullanırsın yine.

OC yapmıyorum zaten. TPM falan varsa ve 5600 destekliyorsa sıkıntı yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı