MSI A520M-A Pro PCI-e yuvasına M.2 SSD takılır mı?

proflie

Megapat
Daha fazla  
PCI-e girişine takılabilecek SSD var mı? Bu arada bu anakarttan nefret ettim bir daha asla a serisi almam.

OC yapılmıyor sadece. Neden nefret ettin ki? Evet takılabilecek M.2 SSD alabilirsin.
Kioxia Exceria G2 M.2 SSD ve PrimeX Plus X1 M.2 SSD dönüştürücü alabilirsin.

OC la hiç alakam olmadı sorun o değil ilk defa giriş seviye anakart aldım daha doğrusu hazır sistemde geldi ses kartı berbat stereo kulaklıklarda mikrofon ses sekmesi yapıyor ve ses kasmak imkansız sesler karışıyor USB kulaklık almak zorunda kaldım ve hiçbir ekleme yükseltmede yapamıyorum kısaca giriş seviyelerden hoşlanmadım nefret lafın gelişi. Biraz açıklar mısın dönüştürücü ve SSD bağlantısını nasıl yapacağım

M.2 SSD'yi bu dediğim PCI-e X1 M.2 SSD dönüştürücüsüne takacaksın. Ardından anakartındaki ilgili yuvaya takacaksın.
Şu video ile daha iyi anlarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ ol anladım şimdi. Linkteki SSD alıp M.2 slota takıp Windows kuracağım. Mevcut SSD mi de dönüştürücü ile takacağım olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…