SmallPanda Picopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Ayın 27'sinde bir toplama PC alacağım bütçem monitör ekipman dahil 33K Gigabyte Aero 4060 8 GB modeli ve MSI A520M-A uyumlu mu?
Ayın 27'sinde bir toplama PC alacağım bütçem monitör ekipman dahil 33K Gigabyte Aero 4060 8 GB modeli ve MSI A520M-A uyumlu mu?
kivancciminli Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 İstersen tüplü televizyona tak çalışır Ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun her türlü ekran takabilirsin ama sadece görüntü kalitesi düşer
İstersen tüplü televizyona tak çalışır Ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun her türlü ekran takabilirsin ama sadece görüntü kalitesi düşer
SmallPanda Picopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 kivancciminli dedi: İstersen tüplü televizyona tak çalışır. Ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun her türlü ekran takabilirsin ama sadece görüntü kalitesi düşer. Genişletmek için tıkla... Onu değil anakartla uyumunu soruyorum.
kivancciminli dedi: İstersen tüplü televizyona tak çalışır. Ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun her türlü ekran takabilirsin ama sadece görüntü kalitesi düşer. Genişletmek için tıkla... Onu değil anakartla uyumunu soruyorum.
Ömer Evece Picopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 522 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 SmallPanda dedi: Onu değil anakartla uyumunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... PCI x16 girişine sahip olan bütün anakartlara takabilirsin ekran kartını. Kısaca uyumlu.
SmallPanda dedi: Onu değil anakartla uyumunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... PCI x16 girişine sahip olan bütün anakartlara takabilirsin ekran kartını. Kısaca uyumlu.
SmallPanda Picopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #5 Ömer Evece dedi: PCI X16 girişine sahip olan bütün anakartlara takabilirsin ekran kartını. Kısaca uyumlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ömer Evece dedi: PCI X16 girişine sahip olan bütün anakartlara takabilirsin ekran kartını. Kısaca uyumlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.