MSI A55M FM2 anakart ile GT730 uyumlu mudur?

Hocam benim size yegane tavsiyem ekran kartını hiç almayıp anakartı ise varsa çöpe atmanız olacaktir şu an FM2 destekleyen en iyi işlemci bile size doğru dürüst oyun oynatmaz (Word vs. için ideal) fakat dediğim gibi oyun için alıyorsaniz en azından 2.el (araştırarak)LGA1155 pin anakart + güzel bir (bütçenize göre) işlemci alırsınız, ekran kartına gelecek olursak Turbox'larda satılan berbat bir ekran kartı, o fiyata 0 GT 730 alicaginiza 2.el (araştırarak) RX 470 alırsınız aynı fiyata (en az) %500 daha yüksek verim alırsınız, dediğim sisteme paranızı biriktirip sonradan ek takviye olarak SSD, RAM, PSU eklerseniz şuankine kıyasla kat kat daha iyi bir sisteminiz olacaktir dediğim gibi FM2 AMD işlemci destekler ve desteklediği en iyi işlemci bile benim size önerdigim LGA1155 orta segment işlemcinin %10u edemez

İyi günler

Ekran kartı elinde yoksa tavsiyem onu almayıp 2.elden RX 570 falan bakman olur, evet uyumludur anakartta PCI-e X16 slotu olduğu sürece sıkıntı olmaz.
Ben kesinlikle tavsiye etmem RX 570 sizinde tavsiye etmenizi mantıklı bulmuyorum en iyi FM2 işlemcisi bile çok açık ve net bir şekilde rx570 ile darboğaz yapar (az bir miktarda değil yüksek miktarda darboğaz) yaşar , tavsiyem ekran kartı önermeden önce sisteme ve işlemciye uygun olup olmadığını araştırıp öyle önerin yada o anakart üzerindeki işlemciler ile darboğaz yaşayacağını söyleyin.

Gene daha iyi performans alır ve bu fiyata RX 570 dururken gidip GT 730 almak tamamen saçmalık.

Ayrıca A10'un rahat besleyeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…