Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller. Başlıkta da belirttiğim gibi, anakartımda henüz RAM yok. Vatan bilgisayar'dan sipariş verdim. 3 gün oldu hala gelmedi. Şu an anakartımın BIOS ekranına girebilir miyim? Anakartın modeli : MSI A58M-E33 FM2+ Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2015
Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller. Başlıkta da belirttiğim gibi, anakartımda henüz RAM yok. Vatan bilgisayar'dan sipariş verdim. 3 gün oldu hala gelmedi. Şu an anakartımın BIOS ekranına girebilir miyim? Anakartın modeli : MSI A58M-E33 FM2+
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #2 Yeni nesil anakartlarda girebiliyorsun diye biliyorum ama risk almayın.
Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #3 Denedim ama giremedim. RAM'in gelmesini bekleyeceğim galiba. İçime de kurt düştü acaba diğer parçalardan birisi bozuk olabilir mi diye
Denedim ama giremedim. RAM'in gelmesini bekleyeceğim galiba. İçime de kurt düştü acaba diğer parçalardan birisi bozuk olabilir mi diye